keuzemenu

KEUZE MENU PETRUS € 65

Voorgerechten

Huisgemaakte spring rolls met kip, soja, wortel, koriander

Asperges op Vlaamse wijze, geprakt ei, peterselie, boter

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie €  5,00

Hoofdgerechten

Asperges op Vlaamse wijze, geprakt ei, peterselie, boter, puree aardappelen

Stoverij van varkenswangetjes met frietjes

Vissoep op Oostendse wijze met rouille, kaas, lookbrood

Desserts

Vanille ijs

Tiramisu 

Crème brûlée

Irish coffee €  5,00

PETRUS MENU AU CHOIX € 65

Entrées

Rouleaux de printemps, poulet, coriandre, carottes, soja

Asperges à la Flamande, oeufs écrasés, beurre, persil

Croquettes au crevettes grises fait maison +   €  5,00

Plats

Carbonades de joues de porc

Asperges à la Flamande, oeufs écrasés, beurre, persil, pommes de Terre en purée

Soupe de la mer du Nord, riche en poisson, rouille, fromage rapé, croutons à l’ail

Desserts

Mousse au chocolat

Tiramisu 

Crème brûlée

Irish coffee €  5,00

Read more …

dienstregeling

's vrijdags gesloten - traiteur mogelijk buiten service uren

Gesloten van 30 september tem 6 oktober 2024

Read more …

menu

kaart

RESTAURANT PETRUS

Vegetarisch

Vegetarische spring roll’s  huisgemaakt per stuk 6

Asperges op Vlaamse wijze  24

To share of als voorgerecht 

6 Holle oesters met brood, op ijs   26

Recebo Iberico ham 80 gram   20

Gefrituurde visreepjes met verse tartaarsaus   18

Huisgemaakte spring roll’s met kip, koriander, wortel, ui per stuk   6

Sushi maki met zalm, avocado, bieslook   19 Huisgemaakte dim sum met kip , dipsaus per stuk   6

 

Voorgerechten 

Verse dagsoep met brood en boter 8

Oostendse vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes 24

Zacht gerookte schotse zalm met gesnipperde ui, peterselie en toast 25

Carpaccio van rundvlees parmesan en rucola 23

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie 24

Huisgemaakte kaaskroketten 20

Gefrituurde scampi met verse tartaarsaus  24

Asperges met gerookte zalm en mousseline saus 34

Asperges op Vlaamse wijze  24

Snacks

Spaghetti Bolognese met veel groenten en gehakt, gruyère kaas 20

Salade Niçoise met tonijn, boontjes, ei, olijven, etc. 24

Haringsalade  met ui, tomaat, bieslook, aardappel, sla 18

Bij voorgerechten en snacks rekenen wij € 4,00 voor een portie frieten.

Alle prijzen in euro.

RESTAURANT PETRUS

Hoofdgerechten 

Vegetarisch

Asperges op Vlaamse wijze met puree 34 

Visgerechten

Rijkelijke vissoep op Oostendse wijze met kaas, rouille en lookbroodjes 39

Gebakken zeetong “meunière” met verse frieten 42

Gebakken kabeljauwfilet met tartaarsaus en frieten 41

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus, puree 43

Gefrituurde scampi staartjes met tartaarsaus en frieten 31

Schelvis op Oostendse wijze, garnalen, champignon met puree 38

 

Vleesgerechten

‘à la minute’ gemalen rundtartaar met sla en verse frieten  34

Rosé gebakken kalfsnieren met mosterd-dragon saus en frieten 33

Ossenhaas (filet pur) (+220gr.) met saus naar keuze en frieten 43

Peper roomsaus / Champignon roomsaus / Hofmeester boter

Vol au vent met hoevekip, bladerdeegje, frietjes 35

Gehaktballen in tomatensaus met puree of frieten volwassen 27

Gehaktballen in tomatensaus met puree of frieten kids 21

Stoverij van varkenswangen met bruine Grimbergen en frieten 34

Verse rundhamburger met broodje, sausjes, frieten, sla 33

Alle hoofdgerechten worden met rijst, pasta, puree of frietjes geserveeerd. 

Alle prijzen in Euro.

.