keuzemenu

KEUZE MENU PETRUS € 49

voorgerechten

2 Spring roll met kip ( gefrituurde rijsvelloempia) met gebrande sesam mayo

2 Dim sum met kip ( gestoomde tarwebloem beursjes ) met soja dip

Tartaar van Sint Jakobsnootjes met appel, komkommer en haringkaviaar

2 huisgemaakte  Oostendse garnaalkroketten met gefrituurde peterselie + €  4,00

hoofdgerechten

Verse, in huis bereide rundhamburger, cheddar, broodje, sausjes, sla

Rijkelijke Oostendse vissoep met rouille, lookbroodjes en kaas

Stoverij van varkenswangen op z’n Vlaams, saus met bruine Grimbergen en verse frieten

Gebakken zeeduivel met groene pepersaus en frietjes + €  4,00

desserts

Moelleux au chocolat met vanille ijs

Tiramisu 

Crème brûlée

Irish coffee €  4,00

Read more …

dienstregeling

's vrijdags gesloten - traiteur mogelijk buiten service uren

Read more …

.

kaart

To share of als voorgerecht :

Huisgemaakte Dim Sum ( gestoomde beursjes met kip soja, wortel, koriander) per stuk     6

Huisgemaakte spring rolls ( gefrituurde rijstvelloempia met kippengehakt) per stuk     6

Bordje Recebo Ibérico ham 16

Vegetarische spring rolls, huisgemaakt ( wortel, prei, soja scheuten, mie) per stuk     5

Gepaneerde en gefrituurde visreepjes met verse tartaarsaus 16

Sushi Maki met zalm, avocado, bieslook, soja dip, wasabi en sesam dip 17

6 Holle oesters op ijs met oesterbrood 22

voorgercht  :

Verse dagsoep met brood en boter     7

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes 23

Huisgemaakte Kaaskroketten met klassieke garnituur 20

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefrituurde peterselie 22

Salade met verse garnalen, verse mayonnaise en cocktailsaus ( volgens aanvoer) 25

Gerookte Schotse zalm met ui, peterselie en toast 24

Carpaccio van rund met zongedroogde tomaten en pijnboompitten, pesto 23

Gefrituurde scampis met tartaar saus 22

Suggesties :

Tartaar van Sint Jakobsnoot, komkommer, appel en haringkaviaar 26

Halve kreeft op z’n mooist ( op bestelling) per 100gr. 11

Hollandse maatjes met ui, boontjes, jenever 24

Vitello tonnato met garnituur 25

Hoofdgerecht :

Gebakken kabeljauwfilet 240gr. met sla, tartaarsaus en frieten 36

Rijkelijke vissoep met rouille, kaas en lookbroodjes 35

2 Gebakken zeetongen 200gr. ’Meunière’ met sla en verse frieten 37

Salade met verse garnalen, verse mayonnaise en frieten ( volgens aanvoer ) 34

à la minute gemalen rundtartaar met sla en verse frieten 28

Filet pur ( ossenhaas) (+/- 240gr.) met saus naar keuze, mayonaise en verse frieten 37

Pepersaus, Champignonsaus of Hofmeesterboter ( Béarnaise €4,00 - min. 2 pers. )

Ossentong in Madeira saus met puree 32

Gehaktballen in tomatensaus met verse frieten of puree ( kids: 19) 25

Gefrituurde scampistaartjes met tartaarsaus en verse frieten 28

Vol-au-vent met hoeve kip, bladerdeegje en verse frieten 30

Rosé gebakken kalfsnieren met mosterd-dragon saus en verse frieten 29

Stoverij van varkenswangen, saus met bruine Grimbergen en verse frieten 28

Suggesties:

Tagliata van rundvlees met rucola, parmesan, zongedroogde tomaten en krielaardappelen 35

Gegrilde Entrecôte ‘minute’, hofmeesterboter,sla, frietjes 36

Verse in huis bereide hamburger, cheddar, broodje, sausjes, frieten en sla 27

Gegrilde tonijn ‘Nicçoise’ , krielaardappelen, boontjes, paprika coulis 34

Paling in 12 groene kruiden met verse frieten 37

Gebakken zeeduivel met groene pepersaus en frietjes 35

Langoustines in de oven met paprika boter en rijst 36

Hele kreeft op z’n mooist ( op bestelling) per 100gr. 11

Zeeuwse mosselen ( 1,2kg) met verse frieten, mosterdsaus en mayonaise:

Natuur 30 witte wijn 32 in de room 33

Salade :

Lauwe geitenkaas met sla, spek, appel, honing dressing 23

Salade met krielaardappelen oud brugge in een jas van pancetta 24

Buratta met kerstomaten, pijnboompitten, rucola en pesto 22


.