Lunch / Plat du jour / Daily special / Tagesmenu

Maandag 04/12

Dagsoep of huisgemaakte spring roll met kip

en kipfilet met currysaus, bloemkool en rijst

Dinsdag 05/12

Dagsoep of gandahamkroket

en schelvis op Oostendse wijze met puree

Woensdag 06/12

Dagsoep of vissalade

en boerenworst met rode kool en puree

Donderdag 07/12

Dagsoep of gefrituurde visreepjes
en 

tongrolletjes met preisaus en puree

Maandag 11/12

Dagsoep of witloofstronkje met gerookte zalm en kervelsaus

en gehaktballen in tomatensaus 

Dinsdag 12/102

Dagsoep of toast met gebakken champignons

En gemengde vis brochette met, gegerilde tomaat, rijst en currysaus

Woensdag 13/12

Hutsenpot

en crème brûlée

Donderdag 14/12

Dagsoep of vissalade

en zalm met mousseline saus en brocoli, puree 

Maandag 18/12

Dagsoep of calamari’s fritti en 
varkenskotelet 'Cross and Blackwell’

Dinsdag 19/12

Dagsoep of zalmwrap

en lengfilet metwitloof, tymdijonnaise en puree

Woensdag 20/12

Dagsoep of tomaat krabsalade 

en gehaktbrood met wortelen en erwten, kroketten

Donderdag 21/12

Dagsoep of kaaskroket
en 

Kip op Provençaalse wijze met pasta

Chef kok vrouwelijk
Chef kok